Online Dagbladen

Een overzicht van de online Nederlandse Dagbladen.

Telegraaf

De Telegraaf, gevestigd te Amsterdam, is een ochtendkrant met een totaal betaalde gerichte oplage van ongeveer 350 duizend. De Telegraaf is een dagblad en een verwante nieuwswebsite. De krant wordt uitgegeven door Uitgeversmaatschappij De Telegraaf (UMT), een dochtermaatschappij van de Belgische Mediahuis.

De in 1893 opgerichte krant verschijnt landelijk zes dagen per week. Het dagpblad bevat onder andere binnen- en buitenlands nieuws en heeft een dagelijkse financiële sectie, ‘De Financiële Telegraaf’

Daarnaast is er een dagelijkse sportsectie genaamd ‘Telesport’.

In het dagblad staan verschillende rubrieken onder andere: ‘Privé’, ‘Wat U zegt’, ‘Vrouw’, Woon-, Vaar-, en Reiskrant. Op vrijdag (voor abonnees) en op zaterdag (losse nummers) verschijnt het magazine Vrouw bij De Telegraaf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.